Wooden Yellow gránit

Ismerkedjen meg a Wooden Yellow gránit természetes melegségével és egyediségével! Ez a különleges kőfajta a gránitcsalád tagja, és egyedi színével és textúrájával varázsolja el azokat, akik exkluzív és meleg megjelenésű kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Wooden Yellow gránitot Indiában bányásszák ki, és jellegzetes sárgásbarna színével és vonalakkal rendelkezik, amelyek emlékeztetnek a fa erezetére. Ez a gránit ideális választás padlók, falburkolatok és konyhapultok számára, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Wooden Yellow gránit meleg és barátságos megjelenése otthonos hangulatot teremt bármilyen térben. Kiválóan passzol modern és hagyományos stílusú enteriőrökbe egyaránt, és egyedi megjelenésének köszönhetően minden térben kiemelkedik.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Wooden Yellow gránitot, ha természetes melegséget és egyedi stílust kíván hozni otthonába vagy üzletébe. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

A Wooden Yellow gránitot Indiában bányászzák ki, és jellegzetes sárgásbarna színével és vonalakkal rendelkezik, amelyek emlékeztetnek a fa erezetére.

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Tömített silver travertin

MAVROVO LIGHT BEIGE LVT VINYL

CASTILIA MAROON BROWN SPC VINYL

ELBRUS GREYISH BROWN LAMINÁLT

Kashmir Gold gránit

G602/Monten Pink