Viscont White gránit

Fedezze fel a Viscont White gránit eleganciáját és időtlen szépségét! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik lenyűgöző példánya, amely a tiszta fehér színével és szürke erezetével bűvöli el azokat, akik exkluzív és stílusos kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Viscont White gránitot Indiában bányásszák ki, és a tiszta fehér alapszín és a finom szürke vonalak alkotják az egyedülálló mintázatát. Ez a gránit ideális választás padlók, falburkolatok és konyhapultok elkészítéséhez, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Viscont White gránit tiszta és időtlen megjelenése bármilyen belső térbe eleganciát hoz. Modern vagy klasszikus stílusú enteriőrökben is kiválóan mutat, és azonnal felfrissíti a környezetet.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Viscont White gránitot, ha elegáns és tartós kőburkolatot vagy munkalapot szeretne otthonába vagy vállalkozásába. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Viscont White gránit

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Wooden Yellow gránit

G602/Monten Pink

Kanfanar Antikolt

Tömítetlen light travertin

Pala 1308 J-S

TIROL LIGHT BEIGE LVT VINYL