Tropical Green gránit

Fedezze fel a Tropical Green gránit frissességét és természetességét! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik gyöngyszeme, amelyet azok választanak, akik exkluzív és élettel teli kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Tropical Green gránitot Indiában bányásszák ki, és megkülönböztető, mélyzöld színével és fehér erezetével hódítja meg a szíveket. Ez a gránit kiváló választás padlók, falburkolatok és konyhapultok készítéséhez, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Tropical Green gránit egyedi és friss megjelenése azonnal életet visz bármilyen térbe. Modern vagy természetközeli stílusú enteriőrökben egyaránt gyönyörűen mutat, és egy oázist teremt a mindennapokban.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Tropical Green gránitot, ha természetességet és egyedi stílust szeretne becsempészni otthonába vagy vállalkozásába. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Tropical Green gránit

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Indian Red gránit

Pala 018 S

Pala 1120 E

CALEDONIA MIDDLE GREY SPC VINYL

Pala 015 S

CASTILIA MAROON BROWN SPC VINYL