TÖMÍTETLEN NOCE TRAVERTIN

Tömítetlen noce travertin mészkő termékeink rendkívül népszerűek vásárlóink körében, köszönhető ez a különleges barna színének. Kedvező árának és kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően az ország számos pontján megtalálhatóak travertin mészkő burkolataink. Ebből kifolyólag magas raktárkészletet tartunk belőle, hogy ki tudjuk szolgálni a növekvő igényeket.

Travertin mészkő anyagaink Törökországból származnak. Az édesvízi, üledékes mészkövek szerkezete lyukacsos, de ez nem befolyásolja a fagyállóságát! Travertin burkolataink mindegyike bírja a tél megpróbáltatásait, ezt a mögöttünk álló beépítésre került több 10.000 négyzetméter problémamentesen értékesített burkolatok mellett több építési hatósággal által készített vizsgálat is bizonyítja. A termékek ellenállnak a fagynak!

A lyukasos szerkezetű mészköveket lehet tömítetlenül és tömítő anyaggal tömítve hasznosítani. Tömítetlen noce travertin mészkő termékünk ebben a kivitelben – 60*30*1,2 cm-es méretben, matt csiszolt felülettel mindig több 100 m2 raktárkészlettel bír, így vevőink akár maguk is kiválaszthatják raktárunkból melyik kalodákat szeretnék.

Ezt a terméket beltéren vagy kültéren falburkolatként használhatjuk. Viszont magát az anyagot előszeretettel alkalmazzuk térburkolatként, kültéri és beltéri falburkolatként. Emellett medence burkolatot, párkányt és kerítés fedlapot is gyártunk belőle.  A mészkő tömböket kétféleképpen lehet felvágni, hosszanti- és keresztirányban. Hosszanti vágás esetén csíkos terméket kapunk, – innen ered jelenlegi termékünk travertin neve – keresztirányú vágás esetén pedig foltos terméket kapunk, elsősorban a keresztirányba vágott termékeket ipari projekteknél alkalmazzuk.

Hova használhatjuk a terméket?

  • Kültéri falburkolatként
  • Homlokzatra
  • Lábazatra
  • Kerítésburkolatként
  • Beltéri falburkolatként
  • Kandalló burkolatként
  • Padlóburkolatként

Nem csak falburkolatként szeretné a terméket?

Amennyiben medenceburkolat, kocsibeálló, szegélykő, párkány vagy fedlap termékekkel szeretné otthonát díszíteni írjon nekünk weboldalunkon és 10-% kedvezménnyel jutalmazzuk megkeresését!

Felhasználási terület

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Tömítetlen light travertin

ATACAMA DARK BROWN LAMINÁLT

Pala 014 S

TIROL LIGHT BEIGE LVT VINYL

Pala Cloudy Grey

G664/Brown Star