New Kashmir White gránit

Fedezze fel a New Kashmir White gránit szépségét és eleganciáját! Ez a ritka természetes kőfajta a gránitcsalád tagja, és különleges megjelenése miatt gyakran választják, akik exkluzív és stílusos kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A New Kashmir White gránitot Indiában bányásszák, és egyedi színének köszönhetően kiemelkedik a többi gránitfajtától. A kő alapszíne fehér, de apró, szürke és borostyán színű erezetek húzzák át, ami lenyűgöző kontrasztot és mélységet kölcsönöz neki. Ez a gránit különösen népszerű konyhapultok és fürdőszobai munkalapok készítésekor, mivel nemcsak látványos, hanem rendkívül ellenálló is a karcokkal, hőmérsékletváltozásokkal és nedvességgel szemben.

A New Kashmir White gránit megbízható választás olyan területeken, ahol az elegancia és a tartósság fontos szempont. Egyedi megjelenése miatt minden térben magas szintű stílus és minőség érhető el vele.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a New Kashmir White gránitot, ha magas minőségű és exkluzív kőburkolatot vagy munkalapot keres otthona vagy vállalkozása számára. Ha bővebb információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjére vonatkozó ajánlásokra, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

A New Kashmir White gránit megbízható választás olyan területeken, ahol az elegancia és a tartósság fontos szempont.

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Pala 014 E

Tömítetlen light travertin

Tropical Green gránit

Tömített silver travertin

Tömített light travertin

Pala 1308 D-S