NEBRASKA – SPC VINYL

Az SPC vinyl (Stone Polimer Compozit, azaz Ásványi Polimer Kompozit) rendkívül magas stabilitású padló. Termékeink természetes fa hatásúak, melyek jelentős vizuális élmény mellett hőmérséklet hatására nem veszítik el alakjukat. 

  • 100%-ban vízálló
  • Karcálló
  • Foltálló
  • UV-álló

A fenti kedvező tulajdonságoknak köszönhetően az SPC padlók konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt javasoljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható. Továbbá a padló magas járáskomfortot is biztosít. 

Nem igényel különösebb figyelmet a folyamatos használat során, könnyen porszívózható és tisztítható, a vízállóságából adódóan mosószeres vízzel is bármikor felmosható.

Az SPC vinyl nem változtatja meg olyan könnyen az alakját, mint a hagyományos vinyl, köszönhetően a mészkőkeverék (kalcium-karbonát) rétegeknek, melyet extrudálással állítanak elő. Ezáltal a padló merevvé, egyúttal kevésbé hajlékonnyá válik.

SPC padlóinkat klikkes kivitelben forgalmazzuk.

A padlón 0,5 mm nagyságú kopóréteg található, mely lehetővé teszi, hogy jelentősen nagyobb igénybevételű területeken is burkolhassunk vele.

A padló elhelyezésekor alátét és fólia sem szükséges a termék alsó felületén található 1 mm vastag IXPE szigetelés­nek köszönhetően. Ugyanis ez megfele­lően kialakított környezet esetén elégsé­ges az esetleges felületi egyenetlen­ségek kiigazításához, lépészajcsillapító és hőszigetelő hatása is van, egyúttal védi a padló felületét is.

Felhasználási terület

– Konyha – Fürdőszoba – Szoba – Nappali – Áruházak

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

VENETO LIGHT BROWN LVP VINYL

Andezit kockakő – Roppantott

Viscont White gránit

Tömített silver travertin

Pala 1308 J-S

Wooden Yellow gránit