MANITOBA GREYISH BROWN LVP VINYL

A Manitoba greyish brown vinyl burkolatunk természetes fa hatású, mely jelentős vizuális élmény mellett 100%-ban víz, illetve karc-, folt- és UV-álló, továbbá a hőmérséklet hatására nem veszít el alakját. 

A kedvező tulajdonságoknak köszönhetően az LVP vinyl padlók konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt javasoljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható. Továbbá a padló magas járáskomfortot is biztosít. Nem igényel különösebb figyelmet a folyamatos használat során, könnyen porszívózható és tisztítható, a vízállóságából adódóan mosószeres vízzel is bármikor felmosható. 

Az LVP vinyl térhálósított üvegszálas réteggel rendelkeznek a méretstabilitás növelése érdekében. LVP vinyl padlóinkat klikkes kivitelben forgalmazzuk.

A vinyl padlón 0,5 mm nagyságú kopóréteg található, mely lehetővé teszi, hogy jelentősen nagyobb igénybevételű területeken is burkolhassunk vele. Padló burkolatainkat kizárólag a legmagasabb kopásállósággal gyártatjuk, hogy a legtovább bírják, és ellenálljanak a lehető legnagyobb koptatásnak is.

A padló elhelyezésekor alátét és fólia sem szükséges a termék alsó felületén található 1 mm vastag IXPE szigetelésnek köszönhetően. Ugyanis ez megfelelően kialakított környezet esetén elégséges az esetleges felületi egyenetlenségek kiigazításához, lépés zajcsillapító és hőszigetelő hatása is van, egyúttal védi a padló felületét is.

Minden vinyl burkolatunkat dobozosan csomagoljuk, egy dobozba pedig 2,196 m2 burkolatot csomagoltunk.

Amennyiben Manitoba greyish brown vinyl burkolatunk nem nyerte el tetszését tekintse meg többi vinyl padlóburkolatainkat vagy laminált padlóburkolatainkat.

Minden padlóburkolat termékünkhöz saját színű szegélyt is készleten tartunk, így elkerülve, hogy több padlóhoz különböző színű szegélyt kelljen ragasztani.

Felhasználási terület

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Andezit kockakő – Vágott

ATLAS MIDDLE GREY LAMINÁLT

Kashmir Gold gránit

Pala 018 S

Pala 014 SM

Labrador Blue gránit