ATACAMA DARK BROWN

Laminált padló

 

Alkalmazhatóság: A laminált padló kedvező karcállóságáról ismert, emellett UV- és vegyszerálló felülettel rendelkezik. A víz és a pára negatív hatással lehetnek az anyagra, így ezen hatásoknak túlzottan kitett területeken a padló lerakása nem javasolt.

 

Panelrétegek: Több rétegből és anyagból épül fel. Legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textúráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet.

 

Kopásállóság: A laminált padló kopásállóság a tartósságot és ellenállóképességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padlóburkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Ez alapján AC1-től AC5-ös kopásállósági osztályokba sorolhatóak az egyes termékek. A kopásállósági osztályok az alábbiak:

 

AC1: Hálószoba, vendégszoba vagy más alacsony forgalmú helyiség

AC2: Nappali, étkező és hasonló közepes forgalmú szoba

AC3: Bármilyen lakossági helyiség, kisebb irodák, hotelszobák

AC4: Nagyobb irodák, kávézók

AC5: Közterületek, áruházak

 

Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb AC5-ös (34-es) kategóriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) körülmények között is alkalmazhatóak.

laminált padló

Felhasználási terület

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Pala 018 SM

Tömített light travertin

Pala 18 E

Pala 1308 D-S

Pala 1120 E

Pala 015 S