ATACAMA DARK BROWN LAMINÁLT

Laminált padló – sötét barna

A laminált padló több rétegből és anyagból épül fel. Legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textú­ráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet.

A kopásállóság a tartósságot és ellenálló­képességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padló­burkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb ACS-ös (34-es) kate­góriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) kö­rülmények között is alkalmazhatóak.

Alkalmazhatóság: A laminált padló kedvező karcállóságáról ismert, emellett UV- és vegyszerálló felülettel rendelkezik. A víz és a pára negatív hatással lehetnek az anyagra, így ezen hatásoknak túlzottan kitett területeken a padló lerakása nem javasolt.

Panelrétegek: Több rétegből és anyagból épül fel. Legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textúráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet.

Kopásállóság: A laminált padló kopásállóság a tartósságot és ellenállóképességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padlóburkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Ez alapján AC1-től AC5-ös kopásállósági osztályokba sorolhatóak az egyes termékek. A kopásállósági osztályok az alábbiak:

AC1: Hálószoba, vendégszoba vagy más alacsony forgalmú helyiség

AC2: Nappali, étkező és hasonló közepes forgalmú szoba

AC3: Bármilyen lakossági helyiség, kisebb irodák, hotelszobák

AC4: Nagyobb irodák, kávézók

AC5: Közterületek, áruházak

Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb AC5-ös (34-es) kategóriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) körülmények között is alkalmazhatóak.

Laminált és vinyl padlóink magas minőségű, német technológiával készülnek, melyeket a jelen elvárásainak megfelelően alakítottuk ki. A környezettudatosság jegyében termékeink részben újrahasznosított alapanyagokból készülnek.

Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik természetes kövek, hidegburkolatok forgalmazásával. Az utóbbi időben felhalmozódott iparági és kereskedelmi tapasztalatainkat a melegpadlók (laminált, vinyl) területén kamatoztattuk.

Padlóink a háztartási és kereskedelmi célú ingatlanok számára mind minőségük szempontjából, mind megjelenésükből adódóan alkalmasak. Egyes felületek esetén a meleg és otthonos, míg máshol a fiatalos érzet dominál.

laminált padló

Felhasználási terület

Padlóink a háztartási és kereskedelmi célú ingatlanok számára mind minőségük szempontjából, mind megjelenésükből adódóan alkalmasak. Egyes felületek esetén a meleg és otthonos, míg máshol a fiatalos érzet dominál.

Felületmegmunkálás

Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb ACS-ös (34-es) kate­góriába tartozik.

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

G654/Padan Dark

China Green gránit

Pala 18 E

NEBRASKA – SPC VINYL

Pala 1308 J-S

TIROL LIGHT BEIGE LVT VINYL