Labrador Blue gránit

Fedezze fel a Labrador Blue gránit misztikus szépségét és eleganciáját! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik ritka és gyönyörű példánya, amelyet azok választanak, akik exkluzív és lenyűgöző kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Labrador Blue gránitot Indiában és Norvégiában bányásszák ki, és lenyűgöző sötétkék színével és mély fekete kristályos pontjaival tűnik ki. Ez a gránit rendkívül ellenálló a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek, így ideális választás padlók, falburkolatok és konyhapultok számára.

A Labrador Blue gránit egyszerre modern és időtlen, és egyedi megjelenésének köszönhetően a térben azonnal kiemelkedik. Bármilyen belső teret vagy kültéri környezetet lenyűgözővé és elegánssá tehet.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Labrador Blue gránitot, ha kivételes minőségű és egyedi kőburkolatot vagy munkalapot kíván létrehozni otthonában vagy üzletében. Szakértőink örömmel segítenek Önnek további információval és projektajánlásokkal!

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Labrador Blue gránitot, ha kivételes minőségű és egyedi kőburkolatot vagy munkalapot kíván létrehozni otthonában vagy üzletében.

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Pala 015 S

MAVROVO LIGHT BEIGE LVT VINYL

Pala 014 SM

Andezit kockakő – Roppantott

TRENTINO LIGHT BEIGE SPC VINYL

Bazalt kockakő