Kashmir Gold gránit

Ismerkedjen meg a Kashmir Gold gránit ragyogásával és melegségével! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik ékköve, és elegáns megjelenése miatt választják azok, akik exkluzív és stílusos kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Kashmir Gold gránitot Indiában bányásszák ki, és lenyűgöző arany- és sárgaszínű szemcséi kiemelkednek a többi gránit közül. Ez a gránit kiváló választás padlók, falburkolatok és konyhapultok számára, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Kashmir Gold gránit meleg és luxus megjelenése otthonos hangulatot teremt bármilyen térben. Legyen szó modern vagy hagyományos stílusú enteriőrről, ez a gránitfajta biztosítja az eleganciát és a minőséget.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Kashmir Gold gránitot, ha lenyűgöző minőségű és exkluzív kőburkolatot vagy munkalapot kíván létrehozni otthonában vagy vállalkozásában. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Kashmir Gold gránit

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

G654/Padan Dark

G684

Pala 018 S

Pala 18 E

China Green gránit

CALEDONIA MIDDLE GREY SPC VINYL