ELBRUS GREYISH BROWN LAMINÁLT

Hova alkalmazható?

A Elbrus greyish brown laminált kedvező karcállóságáról ismert, emellett UV- és vegyszerálló felülettel rendelkezik. A víz és a pára negatív hatással lehetnek az anyagra, így ezen hatásoknak túlzottan kitett területeken a padló lerakása nem javasolt.

Hogyan épül fel a laminált padló?

A laminált padló több rétegből és anyagból épül fel. A Elbrus greyish brown laminált padló legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textúráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet. 

Kopásállóság:

A kopásállóság a tartósságot és ellenállóképességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padlóburkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Ez alapján AC1-től AC5-ös kopásállósági osztályokba sorolhatóak az egyes termékek. A laminált padló kopásállósági osztályok az alábbiak:

Kopásállósági szintek:

  • AC1: Hálószoba, vendégszoba vagy más alacsony forgalmú helyiség
  • AC2: Nappali, étkező és hasonló közepes forgalmú szoba
  • AC3: Bármilyen lakossági helyiség, kisebb irodák, hotelszobák
  • AC4: Nagyobb irodák, kávézók
  • AC5: Közterületek, áruházak

Minden általunk forgalmazott laminált padló a legmagasabb AC5-ös (34-es) kategóriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) körülmények között is alkalmazhatóak. 

Minden laminált padló burkolatunkat dobozosan csomagoljuk, egy dobozba pedig 2,44 m2 burkolatot csomagoltunk.

Amennyiben Elbrus greyish brown laminált burkolatunk nem nyerte el tetszését tekintse meg többi laminált padló burkolatainkat vagy vinyl padlóburkolatainkat.

Minden padlóburkolat termékünkhöz saját színű szegélyt is készleten tartunk, így elkerülve, hogy több padlóhoz különböző színű szegélyt kelljen ragasztani.

Elbrus greyish brown_laminált

Felhasználási terület

Padlóink a háztartási és kereskedelmi célú ingatlanok számára mind minőségük szempontjából, mind megjelenésükből adódóan alkalmasak. Egyes felületek esetén a meleg és otthonos, míg máshol a fiatalos érzet dominál.

Felületmegmunkálás

Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb ACS-ös (34-es) kate­góriába tartozik.

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Viscont White gránit

SAHARA – SPC VINYL

Pala 1120 E

Andezit

Wooden Yellow gránit

Pala 1308 F-S