China Juparana gránit

Ismerje meg a China Juparana gránit varázslatát és eleganciáját! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik lenyűgöző példánya, amely magában hordozza Kína természeti szépségét és tartósságát.

A China Juparana gránitot Kínában bányásszák ki, és megkülönböztető színárnyalataival és mintázatával hívja fel magára a figyelmet. A kő alapvetően rózsaszín és szürke árnyalatokban pompázik, melyeket gyönyörű fehér és fekete csíkok szabdaltak meg. Ez a gránit kiváló választás padlók, falburkolatok és konyhapultok készítéséhez, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A China Juparana gránit egyedülálló megjelenése lenyűgözővé teszi bármilyen teret, legyen szó otthonról vagy üzletről. Stílusos és időtlen, és hozzáad egy különleges atmoszférát bármely belső térhez vagy kültéri környezethez.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a China Juparana gránitot, ha egyedülálló minőségű és elegáns kőburkolatot vagy munkalapot szeretne létrehozni otthonában vagy vállalkozásában. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

G684

Bazalt

TRENTINO LIGHT BEIGE SPC VINYL

Pala Cloudy Grey

Vágott porfír

Andezit