CALEDONIA MIDDLE GREY SPC VINYL

A Caledonia middle grey SPC vinyl (Stone Polimer Compozit, azaz Ásványi Polimer Kompozit) rendkívül magas stabilitású padló. Termékeink természetes fa hatásúak, melyek jelentős vizuális élmény mellett hőmérséklet hatására nem veszítik el alakjukat. 

  • 100%-ban vízálló
  • Karcálló
  • Foltálló
  • UV-álló

A fenti kedvező tulajdonságoknak köszönhetően az SPC Vinyl konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt javasoljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható. Továbbá a padló magas járáskomfortot is biztosít. 

Nem igényel különösebb figyelmet a folyamatos használat során, könnyen porszívózható és tisztítható, a vízállóságából adódóan mosószeres vízzel is bármikor felmosható.

Az SPC vinyl nem változtatja meg olyan könnyen az alakját, mint a hagyományos vinyl, köszönhetően a mészkőkeverék (kalcium-karbonát) rétegeknek, melyet extrudálással állítanak elő. Ezáltal a padló merevvé, egyúttal kevésbé hajlékonnyá válik.

Caledonia Middle Grey SPC Vinyl padlóinkat is klikkes kivitelben forgalmazzuk.

A padlón 0,5 mm nagyságú kopóréteg található, mely lehetővé teszi, hogy jelentősen nagyobb igénybevételű területeken is burkolhassunk vele.

A padló elhelyezésekor alátét és fólia sem szükséges a termék alsó felületén található 1 mm vastag IXPE szigetelés­nek köszönhetően. Ugyanis ez megfele­lően kialakított környezet esetén elégsé­ges az esetleges felületi egyenetlen­ségek kiigazításához, lépészajcsillapító és hőszigetelő hatása is van, egyúttal védi a padló felületét is.

Felhasználási terület

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

G654/Padan Dark

ATLAS MIDDLE GREY LAMINÁLT

Pala 18 E

Szabálytalan porfír

Pala 014 S

MANITOBA GREYISH BROWN LVP VINYL