Brasil Gold gránit

Fedezze fel a Brasil Gold gránit ragyogását és melegségét! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik gyöngyszeme, és lenyűgöző színvilágával és mintázatával hódítja meg azokat, akik exkluzív és stílusos kőburkolatot vagy munkalapot keresnek.

A Brasil Gold gránitot Brazíliában bányásszák ki, és jellegzetes arany- és sárgaszínű szemcséi szemet gyönyörködtetnek. Ez a gránit kiválóan alkalmas padlók, falburkolatok és konyhapultok elkészítésére, mivel rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Brasil Gold gránit egyedi és elegáns megjelenésével kiemelkedik a térben, és egy meleg, barátságos atmoszférát teremt. Legyen szó otthoni vagy üzleti környezetről, ez a gránitfajta garantáltan elvarázsolja mindazokat, akik értékelik a minőséget és az esztétikát.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Brasil Gold gránitot, ha magas minőségű és egyedi kőburkolatot vagy munkalapot szeretne. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Fedezze fel a Brasil Gold gránit ragyogását és melegségét!

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

Porfír Kocka – Antikolt

China Juparana gránit

Pala 014 S

Bazalt

Viscont White gránit

Kanfanar Antikolt