Black Galaxy gránit

Fedezze fel a Black Galaxy gránit lenyűgöző eleganciáját és fekete csillaggal teli éjszakai varázsát! Ez a különleges természetes kőfajta a gránitcsalád egyik legkülönlegesebb példánya, amely luxust és stílust kölcsönöz minden térnek.

A Black Galaxy gránitot Indiában bányásszák ki, és azonosítóan mély fekete színe és ragyogó arany csillagok teszik kiemelkedővé. Ez a gránit kiváló választás padlók, falburkolatok és konyhapultok készítéséhez, mivel rendkívül ellenáll a kopásnak, hőmérsékletváltozásoknak és nedvességnek.

A Black Galaxy gránit elegáns és modern megjelenése egyedülálló atmoszférát teremt minden térben. Akár otthonában, akár vállalkozásában használja, garantáltan lenyűgöző és luxus megjelenést eredményez.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a Black Galaxy gránitot, ha magas minőségű és exkluzív kőburkolatot vagy munkalapot kíván létrehozni. Ha további információra van szüksége erről a kőről, vagy konkrét projektjéhez ajánlásokra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni szakértőinkkel!

Black Galaxy gránit

Felhasználási terület

– Padlóburkolat
– Falburkolat
– Térburkolat
– Párkány
– Sírkő
– Szobor

Felületmegmunkálás

– Lángolt
– Homokfúvott
– Karcolt
– Kefélt
– Polírozott
– Mattcsiszolt
– Roppantott

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

G684

CASTILIA MAROON BROWN SPC VINYL

Tömítetlen silver travertin

TÖMÍTETT NOCE TRAVERTIN

CUMBRIA GREYISH BROWN LVP VINYL

TÖMÍTETLEN NOCE TRAVERTIN