Bazalt

A bazalt burkolat egy természetes kőburkoló anyag, amely egyedülálló szépséggel és tartóssággal rendelkezik. Az anyag kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, például az UV sugárzásnak, a csapadéknak, a hőmérsékletváltozásoknak és a korróziónak, ezért rendkívül tartós és hosszú élettartamú burkolatok készülhetnek belőle. Sötét árnyalatú, kiváló minőségű és rendkívül ellenálló az időjárás hatásaira. Legnépszerűbb változatai:

  • Kockakő
  • Mattcsiszolt felületű burkoló lap
  • Stokkolt felületű burkolólap
  • Kefélt felületű burkoló lap

A bazalt kockakő nagyon erős és tartós, ezért ideális kül- és beltéri burkoláshoz is. A kockakő burkolatot gyakran használják járdákon, tereken, teraszokon, útburkolatokon és parkolókban. A kockakő roppantott, csúszásmentes felületű, és a különféle méreteknek köszönhetően könnyen variálható, így számos design lehetőséget kínál.

A mattcsiszolt felületű bazalt burkoló lap elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az épületeknek. Az ilyen típusú burkolólapot általában beltéri felhasználásra ajánlják, mint például fürdőszobákban, konyhákban és egyéb belső terekben. A matt felület megakadályozza a csúszást, így a burkolat biztonságosabbá teszi a nedves vagy csúszós felületeken való járást.

A stokkolt felületű bazalt burkolólap természetes, durva felületű megjelenést kölcsönöz a burkolatnak. Az ilyen típusú burkolatot gyakran használják kültéri felhasználásra, például kerti ösvényekre, teraszokra és környezetbarát burkolatokra. A stokkolt felületű burkolatokat a természetes anyaguknak köszönhetően könnyű tisztítani és karbantartani.

A kefélt felületű bazalt burkoló lap a bazalt anyagból készült burkolólapok egyik leginkább divatos és modern verziója. A kefélt felületű bazalt burkolólap egy olyan típusú burkolat, amelynek felületét finom sörtékkel vagy kefékkel kezelik, hogy egyenletes, sima textúrát kapjon, amely kellemes tapintást biztosít a felületen. Ez a kezelés eltávolítja a kőből a durvább részecskéket és egyenetlenségeket, így a burkolólap felülete nagyon egyenletes lesz.

Felhasználási terület

Padlóburkolat, Falburkolat, Térburkolat

Felületmegmunkálás

Mattcsiszolt, Roppantott, Stokkolt, Kefélt, Stokkolt és Kefélt

Projekt, ahol alkalmaztuk

Szigetvár, barátságpark

Kivitelezés éve: 2015

Dunaújváros, Belváros

Kivitelezés éve: 2014

Győr, Dunakapu tér

Kivitelezés éve: 2014

További termékeink

TÖMÍTETLEN NOCE TRAVERTIN

Pala 014 S

TÖMÍTETT NOCE TRAVERTIN

G602/Monten Pink

NEVADA MAROON BROWN LAMINÁLT

Black Galaxy gránit