ATLAS MIDDLE GREY LAMINÁLT

Hova alkalmazható?

A Atlas middle grey laminált kedvező karcállóságáról ismert, emellett UV- és vegyszerálló felülettel rendelkezik. A víz és a pára negatív hatással lehetnek az anyagra, így ezen hatásoknak túlzottan kitett területeken a padló lerakása nem javasolt.

Hogyan épül fel a laminált padló?

A laminált padló több rétegből és anyagból épül fel. A Atlas middle grey laminált padló legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textúráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet. 

Kopásállóság:

A kopásállóság a tartósságot és ellenállóképességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padlóburkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Ez alapján AC1-től AC5-ös kopásállósági osztályokba sorolhatóak az egyes termékek. A laminált padló kopásállósági osztályok az alábbiak:

Kopásállósági szintek:

  • AC1: Hálószoba, vendégszoba vagy más alacsony forgalmú helyiség
  • AC2: Nappali, étkező és hasonló közepes forgalmú szoba
  • AC3: Bármilyen lakossági helyiség, kisebb irodák, hotelszobák
  • AC4: Nagyobb irodák, kávézók
  • AC5: Közterületek, áruházak

Minden általunk forgalmazott laminált padló a legmagasabb AC5-ös (34-es) kategóriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) körülmények között is alkalmazhatóak. 

Minden laminált padló burkolatunkat dobozosan csomagoljuk, egy dobozba pedig 2,44 m2 burkolatot csomagoltunk.

Amennyiben Atlas middle grey lamináltt burkolatunk nem nyerte el tetszését tekintse meg többi laminált padló burkolatainkat vagy vinyl padlóburkolatainkat.

Minden padlóburkolat termékünkhöz saját színű szegélyt is készleten tartunk, így elkerülve, hogy több padlóhoz különböző színű szegélyt kelljen ragasztani.

Atlas middle grey_laminált

Felhasználási terület

Felületmegmunkálás

Projekt, ahol alkalmaztuk

Hamarosan...:)

További termékeink

TÖMÍTETT NOCE TRAVERTIN

Brasil Gold gránit

NEVADA MAROON BROWN LAMINÁLT

Viscont White gránit

Tömített silver travertin

Pala 014 E