Korintex Global Kft.

Cégünk több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik a természetes kövek értékesítése terén. Elsődleges profilunk a terek, utcák burkolati anyagának értékesítése, gyártása. Portfóliónkba tartozik többek között a gránit, mészkő, porfír, andezit, pala, márvány és bazalt anyagok forgalmazása. A több száz termékünket minden esetben igyekszünk testre szabott módon árusítani, így azok felületmegmunkálása, mérete, egyéb tulajdonsága a vásárlói igények és a felhasználás módjának megfelelően kerül kialakításra. 

Célunk a hosszútávú kapcsolat kialakítása partnereinkkel.

Termékeink

Termékeinket közvetlenül a gyártótól vásároljuk, egyúttal ezzel biztosítva a magas minőséget és a kedvező árakat. Burkolataink beltéren és kültéren egyaránt felhasználhatók.

egyedi elképzelések

Egyedi elképzelések esetén is állunk rendelkezésükre (pl. szobrok, keresztek). Sírköveket, tömböket, párkányokat és tábla termékeket is forgalmazunk, kőfaragók, belföldi gyártó cégek számára.

Gyártó üzemünk

A kereskedelmi tevékenységünk mellett egyik fő erősségünk, hogy Cégünk saját üzemi gyártókapacitással is rendelkezik. Üzemünkben elsősorban az olaszországi porfírt gyártjuk késztermékké.

Jövőképünk és értékeink közé tartozik Cégünk folyamatos fejlesztése, az általunk forgalmazott termékcsoportok és szolgáltatások körének bővítése. Ennek szellemiségében már nem csak a természetes kőburkolatok, hanem a meleg- (laminált és vinyl), illetve a prémium kerámiaburkolatok forgalmazásával is foglalkozunk.