Korintex Global Kft.

Cégünk több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik a természetes kövek értékesítése terén.

Elsődleges profilunk a terek, utcák burkolati anyagának értékesítése, gyártása. Portfóliónkba tartozik többek között a gránit, mészkő, porfír, andezit, pala, márvány és bazalt anyagok forgalmazása. A több száz termékünket minden esetben igyekszünk testre szabott módon árusítani, így azok felületmegmunkálása, mérete, egyéb tulajdonsága a vásárlói igények és a felhasználás módjának megfelelően kerül kialakításra. 

Célunk a hosszútávú kapcsolat kialakítása partnereinkkel.

Termékeinket közvetlenül a gyártótól vásároljuk, egyúttal ezzel biztosítva a magas minőséget és a kedvező árakat.

Burkolataink beltéren és kültéren egyaránt felhasználhatók.

Egyedi elképzelések esetén is állunk rendelkezésükre (pl. szobrok, keresztek gyártása).

Termékpalettánk része továbbá a sírkövek, tömbök, párkányok és tábla termékek forgalmazása, elsősorban a kőfaragók és a belföldi gyártó cégek számára.

A kereskedelmi tevékenységünk mellett egyik fő erősségünk, hogy Cégünk saját üzemi gyártókapacitással is rendelkezik. Üzemünkben elsősorban az olaszországi porfírt gyártjuk késztermékké.

Vágott porfír - Szováta (2)
ext_115
Jövőképünk és értékeink közé tartozik Cégünk folyamatos fejlesztése, az általunk forgalmazott termékcsoportok és szolgáltatások körének bővítése. Ennek szellemiségében már nem csak a természetes kőburkolatok, hanem a meleg- (laminált és vinyl), illetve a prémium kerámiaburkolatok forgalmazásával is foglalkozunk.