Laminált és Vinyl burkolat akcióink

KÉRJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Laminált és vinyl padlóink magas minőségű, német technológiával készülnek, melyeket a jelen elvárásainak megfelelően alakítottuk ki. A környezettudatosság jegyében termékeink részben újrahasznosított alapanyagokból készülnek.

Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik természetes kövek, hidegburkolatok forgalmazásával. Az utóbbi időben felhalmozódott iparági és kereskedelmi tapasztalatainkat a melegpadlók (laminált, vinyl) területén kamatoztattuk.

Padlóink a háztartási és kereskedelmi célú ingatlanok számára mind minőségük szempontjából, mind megjelenésükből adódóan alkalmasak. Egyes felületek esetén a meleg és otthonos, míg máshol a fiatalos érzet dominál.

Laminált Padlók

A laminált padló több rétegből és anyagból épül fel. Legfelső rétege egy ellenálló műgyanta védőréteg, mely alatt helyezkedik el a dekorréteg, ami a padlólap textú­ráját adja. Ez alatt helyezkedik el a HDF hordozó-, legalul pedig az ún. ellenhúzó réteg, mely a páratartalom ellen nyújt védelmet.

A kopásállóság a tartósságot és ellenálló­képességet jellemző tulajdonság, melyet a rétegelt padló­burkoló anyagokra vonatkozó EN 13329-es szabvány definiál. Minden általunk forgalmazott padló a legmagasabb ACS-ös (34-es) kate­góriába tartozik, így akár a legnagyobb igénybevételű (közterületi, áruházi) kö­rülmények között is alkalmazhatóak.

Vinyl Padlók

Az LVP (Luxury Vinyl Planks) termékeink természetes fa hatásúak, melyek jelentős vizuális élmény mellett 100%-ban víz, illetve karc-, folt- és UV-állóak, továbbá a hőmérséklet hatására nem veszítik el alakjukat.

A fenti kedvező tulajdonságoknak köszönhetően a LVP padlók konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt java­soljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható. Az LVP-k térhálósított üvegszálas réteggel rendelkeznek a méretstabilitás növelése érdekében. LVP padlóinkat klikkes kivitelben forgalmazzuk.

Az SPC (Stone Polimer Compozit, azaz Ásványi Polimer Kompozit) rendkívül magas stabilitású padló. Termékeink természetes fa hatásúak, melyek jelentős vizuális élmény mellett, 100%-ban víz, illetve karc-, folt- és UV-állóak, továbbá a hőmérséklet hatására nem veszítik el alakjukat.

Hasonlóan az LVP-hez a fenti kedvező tulajdonságoknak köszönhetően a SPC padlók konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt javasoljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható.

Az SPC vinyl nem változtatja meg olyan könnyen az alakját, mint a hagyományos vinyl, köszönhetően a mészkőkeverék (kalcium-karbonát) rétegeknek, melyeket extrudálással állítanak elő. Ezáltal a padló merevvé, egyúttal kevésbé hajlékonnyá válik. SPC padlóinkat klikkes kivitelben for­galmazzuk.

Az LVT (Luxury Vinyl Tile) padló tulajdonságai mege­gyeznek az LVP padlónál bemutatottakkal. Termékeink természetes fa hatásúak, melyek jelentős vizuális élmény mellett, 100%-ban víz, illetve karc-, folt- és UV-állóak, továbbá a hőmérséklet hatására nem veszítik el alakjukat.

Hasonlóan az SPC-hez a fenti kedvező tulajdonságoknak köszönhetően az LVT padlók konyhában, fürdőszobában történő lerakását egyaránt javasoljuk. Emellett padlófűtésű környezetben is lerakható.

Az LVT-k szintén térhálósított üvegszálas réteggel ren­delkeznek a méretstabilitás növelése érdekében. Azon­ban szemben a fenti melegpadlókkal, ragasztós kivitelben forgalmazzuk. A ragasztáshoz PVC padlóburkolat ragasztó használata ajánlott. Ragasztása nem igényel IXPS réteget vagy egyéb kiegészítő terméket.

A fent említett összes termékünk elérhető webshopunkon és rendelhető készletről 3-4 napos kiszállítással.