Elegáns és időtálló kerti mészkőbútor

Legújabb termékcsaládunkat, saját fejlesztésű kerti bútorainkat három különböző színű mészkőből gyártjuk: bézs, törtfehér és szürke. Mészkőbútor szettjeink teljesen személyre szabhatóak a 2 személyes szettől a 8 személyes, lábtartóval ellátott szettig minden lehetséges variáció elérhető. Állítsa össze saját mészkőbútor szettjét, ahogy az Ön igényeinek leginkább megfelel.

mészkőbútor
mészkőbútor

MIÉRT ELŐNYÖS A MÉSZKŐBÚTOR?

1 . Időtálló – Egy mészkőből készült kőbútor garantáltan évtizedekre előre biztosítja számunkra a kerti kényelmet.

2. Strapabíró – Nem probléma számára az eső, az UV és a téli fagyok, extrém időjárási körülmények között sem kell aggódnunk bútoraink miatt, hiszen a szél sem tudja felkapni őket.

3. Elegáns – Bútoraink modern, letisztult formavilágúak, különlegességük, hogy a kemény kő a puha és esztétikus párnákkal igazán kényelmessé tehető.

mészkőbútor
mészkőbútor

HOGYAN LESZ KÉNYELMES A KŐBÚTOR?

A bútorokat több fajta és méretű párnákkal tettük kényelmessé. Minden ülőfelülethez tartozik egy 12 cm vastag ülőpárna és egy hátpárna. Minden bútor szetthez van egy színskála, melyek közül mindenki választhat a saját stílusa szerint. Ezekből minden székhez egy díszpárnát adunk ajándékba. Extra színeink, mintás anyagaink víz lepergető hatásúak, színtartóak, kíméletesen moshatóak.

medence burkolat

MILYEN MÉRETEKBEN ELÉRHETŐEK MÉSZKŐBÚTORAINK?

Székeink 60 x 90 cm-es méretűek, melyek egy alaptestből és egy háttámlából állnak. A lábtartós székek egy székből és egy háttámla nélküli alaptestből állnak, így ezeknek a teljes mérete 60 x 180 cm. Nagy asztalunk 180 cm hosszú, 50 cm széles és 45 cm magas, kis asztalunk 90 cm hosszú, 60 cm széles és 33 cm magas.

Öt fajta csomagot hoztunk létre.
A csomagokon kívül fenntartjuk a lehetőséget, hogy vásárlóink úgy állítsák össze a saját mészkőbútor szettjüket, ahogyan szeretnék!

HOGYAN JUTNAK A BÚTOROK AZ OTTHONÁHOZ?

Egy ilyen bútorszettet a súlya miatt körültekintően kell szállítani és telepíteni, hogy a bútor sérülésmentesen legyen elhelyezve.

Megrendeléskor felmérjük a mészkőbútor végső helyét és ellenőrizzük, hogy biztosan elhelyezhető-e a bútorszett. A területnek egyenletesnek, vízszintesnek, hibamentesnek kell lennie. Amennyiben megfelelőek a körülmények, egy darusautóval szállítjuk a helyszínre, ahol aztán elhelyezzük a bútorokat.

mészkőbútor
mészkőbútor

HANGULATFÉNYEK ESTÉRE!

Az asztal közepén látható fémtálcában a fehér márvány kavicsok között megbújó, bioetanollal felitatott égő vatta tüze felejthetetlen élményt nyújt a nyári estéken.

tömítetlen travertin
mészkőbútor

Tekintse meg hangulatvideónkat és képzelje el magát saját mészkőbútorán!