TETŐFEDŐ ANYAGBÓL
HOMLOKZATI PALA BURKOLAT

Színvilága a feketétől a szürkés, felhőszerű árnyalatokon át a színes tónusokig tart. Homlokzati, kültéri és beltéri falburkolatként használjuk. Az általunk forgalmazott termékekben négy, illetve öt különböző pala csík kerül összeillesztésre.

Pala 018 S

Pala Cloudy Grey

Pala 1308 J-S

Pala 1308 F-S

Pala 1308 D-S

Pala 014 SM

Pala 018 SM

Pala 014 E

Pala 1120 E

Pala 18 E

Pala 015 S

Pala 014 S

AZ OLASZORSZÁGI PORFíR

A kizárólag Olaszország északi részén bányászható, üvegkristályos szerkezetű, vulkanikus porfír keményebb kőzet, mint a gránit. Emellett fagyálló, magas hajlító és nyomószilárdsági tulajdonságokkal rendelkező anyag, mely egyúttal a környezeti hatásoknak is kiválóan ellenáll.

Számos hazai település közterületein találkozhatunk a porfírral. Elegáns, és időtállóságából fakadóan közkedvelt kültéri burkolóanyag is egyben, így beltéri fal- és lépcsőburkolatként is találkozhatunk vele.
Ezt a szabálytalan alakú, leveles kőzetet mi magunk gyártjuk pécsi üzemünkben késztermékké.

Vágott porfír

Roppantott porfír kocka

Szabálytalan porfír

GRÁNITOK EURÓPÁBÓL
ÉS DÉL-KELET ÁZSIÁBÓL

A gránit több millió éves, nagy nyomáson kialakult vulkanikus kőzet. Kiváló szilárdsági értékekkel rendelkezik, mely jelentős mértékben ellenáll az időjárásnak. Tulajdonságaiból fakadóan a terek és utcák burkolása mellett, kül- és beltérben egyaránt alkalmazható párkányok, padló- és fal-, lépcső-, teraszburkolatok, asztalok, konyha- és fürdőszoba pult kialakítására. Rendkívül széles színskálával rendelkező anyag.

G684

G682/Yellow Rock

G664/Brown Star

G654/Padan Dark

G602/Monten Pink

AZ EGYRE NÉPSZERŰSÖDŐ MÉSZKŐ

A mészkő az egyik legszebb és legnemesebb természetes kő. Palettánkban megtalálható a hagyományos bézs, a sötétebb árnyalatú és barna hatású noche, illetve az ezüst tónusú mészkő is. Felületmegmunkálását és kialakítását tekintve számos formában forgalmazzuk ezen termékeinket. Elsősorban kültéri és beltéri, homlokzati, padló-, lépcsőburkolatnak ajánljuk.

Tömített silver travertin

Tömítetlen silver travertin

Tömített light travertin

Tömítetlen light travertin

Kanfanar Antikolt

LAMINÁLT PADLÓBURKOLATOK

Az általunk forgalmazott laminált padlóburkolatok a legmagasabb kopásállóságú osztályba sorolhatók
(AC5/NK34 ), így akár a közterületekre és áruházakra jellemző igénybevételnek is képesek ellenállni. Termékeink a kedvező karcállóságuk mellett UV- és vegyszerállóak.

ATACAMA DARK BROWN